Відома радянська і російська актриса театру і кіно, телеведуча Людмила Артем’єва, яка народилася в Німеччині, а живе і будує кар'єру в Росії, а також зіграла роль Ольги Ковальової в "Сватах", розповіла, що адекватно оцінювати власну роботу не вміє.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в Instagram Артемьева зізналася, що заради збереження власного здоров’я не хоче дивитись власні роботи на телеекрані.

"Моя справа - зніматися, грати. По суті, я виробляю якийсь продукт, а ще й дивитися свою продукцію... вважаю це трохи дивним. При цьому адекватно оцінювати власну роботу я не вмію. Тому що я людина емоційна — не можу дивитися неупереджено. Одразу згадую ті стосунки, що були на знімальному майданчику, людей. Тому, щоб я хоч якось зберегла своє здоров'я, краще не буду дивитися", - заявила вона в Instagram.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, популярний телесеріал "Свати" може залишитися без ще одного основного персонажа. Актриса Людмила Артем'єва, яка виконує роль Ольги Миколаївни, переїжджає в Німеччину.

Як повідомляв портал Знай.uа, на початку жовтня стало відомо про те, що новий сезон "Сватів" знімати не будуть. Зате продовження серіалу отримає нову назву – "Золовка".

Також портал Знай.uа писав, що на фан-сторінці Олени Кравець і "Кварталу 95" в Instagram з'явилося кумедне відео, на якому видно, як актори студії готуються до новорічних концертів.