Популярна співачка Ані Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню, яка має бути у кожної жінки. Артистка поділилася красивими фото у звабливому вбранні, опублікувавши їх у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Маленька чорна сукня завжди має бути в гардеробі на всі випадки ! ✨Як настрій? 🍁Ви любите осінь?", - написала Ані Лорак під новими фотографіями.

Ані Лорак, фото: instagram.com/anilorak
Ані Лорак, фото: instagram.com/anilorak

Підписники Ані Лорак підтримали дискусію під новими знімками артистки та засипали співачку компліментами:

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Гарна Кароліна. Сукня шкіряна??", "Як завжди суперррррр", "Обожнюю осінь за свій день народження і Ваш. І за цю затишну атмосферу.", "Красиво дуже, восени красиво", "Ось це фігура!".

Коментарі, скріншот: instagram.com/anilorak
Коментарі, скріншот: instagram.com/anilorak

Коментарі, скріншот: instagram.com/anilorak
Коментарі, скріншот: instagram.com/anilorak

Раніше Ані Лорак показала трепетне фото з кращими друзями - Сергієм Лазарєвим і Поліною Гагаріною, позуючи на вечері з нагоди дня народження Армана Давлетьярова. 13 серпня продюсеру і директору російського музичного телеканалу "Муз-ТВ" виповнилося 50 років.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеведуча Марічка Падалко після перенесеного covid-19 взяла в руки гантелі: "Розчарована, швидко втомлююсь"

Також "Знай.ua" писав, що любовну ідилію Лорак і Лазарєва затьмарила яскрава блондинка, не відходила ні на крок: "Вже поділили?"