Для шанувальників радянської класики мультфільмів і для діточок з'явилися дуже цікаві новини. Студія "Союзмультфільм" зараз працює над новою версією мультсеріалу "Ну, погоди!". Вже знайшли артиста, який озвучуватиме Вовка, і це справжній сюрприз.

Читайте Знай в Google News!

За інформацією Telegram-каналу "Mash", голосом персонажа стане шоумен Гарік Харламов — днями з ним було укладено договір.

Новий "Ну, погоди", скріншот: Telegram-канал "Mash"
Новий "Ну, погоди", скріншот: Telegram-канал "Mash"

Артист, який цього року оголосив про розлучення з красунею-дружиною Христиною Асмус, радий своїй участі в проєкті, та й його хрипкий голос відмінно підійде хуліганистому персонажу. Студія збирається випустити 52 епізоди нового серіалу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гарік Харламов, скріншот: YouTube
Гарік Харламов, скріншот: YouTube

Повідомляється, що перший з них глядачі побачать прийдешньою зимою. Двома важливими відмінностями від радянського серіалу стануть 3D-формат і нові персонажі. Бігати на екрані будуть не тільки осучаснені Заєць і Вовк, а й представники нинішнього покоління — борсук Тім, їжачок Шу і козуля Уля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Комаровський розшифрував голоси з улюблених мультфільмів.

Як повідомляв Знай.uа, користувачі мережі влаштували бойкот проти фільму "Мулан" від Disney, і ось чому.

Знай.uа писав, акторка Римма Зюбіна розповіла про невиліковну хворобу маленьких українців: "Не доживають до повноліття".