У неділю, 13 вересня на каналі "1+1" відбувся третій ефір проєкту "Танці з зірками", який був присвячений темі кохання. За результатами "Танці з зірками" покинула Слава Камінська ("неангел") і Дмитро Дікусар.

Читайте Знай в Google News!

На сторінці у Іnstagram артистка прокоментувала останній виступ на шоу.

"У нас було цілих два дні, щоб створити танцювальну історію. У нас було всього два дні, щоб укласти моє життя у 2 хвилини", - написала Камінська.

У мережі захоплені виступом артистки з Дікусаром, пару засипали компліментами. Також багатьох зворушив пост Слави.

І хоча вечір "Танців з зірками" пройшов не за сценарієм Слави, але у всьому є свої плюси. Тепер вона нарешті зможе бульше часу проводити вдома з дітьми, а також за період участі в проєкті у знаменитості накопилась ціла купа важливих справ, які потрібно вирішити. Про це Камінська повідомила також у своєму Іnstagram.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Танці з зірками" розпалили ворожнечу між Фреймут та Кухар - чому глядачі залишились невдоволені вечором кохання.

Як повідомляв Знай. ua, відомий актор зробив пропозицію дівчині в прямому ефірі шоу "Танці з зірками": зізнався в коханні просто на сцені.

Також Знай. ua писав, що Камінська після отруєння і невдалого виступу на "Танцях з зірками" не витримала: "Обіцяю..."