Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист вирішив поностальгувати і поділитися з шанувальниками уривком передачі" Дамочки рулять " зі сценкою про фанатку артиста, яка готова переслідувати його навіть біля його квартири.

Читайте Знай в Google News!

"Так, дамочки рулять!😂", - написав Козловський.

У ролику з передачі показали сценку про фанатку Люсі, яка так любить Віталія Козловського, що розмовляє з його плакатом і навіть намагається пробратися до нього додому і "веде нерівний бій з консьєржкою".

"- Куди?, запитує консьєржка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- До подружки в 312, - відповідає дівчина.

- А не до Віталіка, випадково, козлика?

- До якого такого козлика? Ви взагалі чуєте, що ви говорите, шановна? Це Віталій Козловський! Він навіть крутіше, ніж Бумбокс і Майкл Джексон, ясно вам? Великий заслужений артист, це геніальний співак, а ви, село ви неотесане.

- Значить все-таки до нього, так, ану йди звідси, а то сама викину тебе."

На цей момент дівчина дістає викрутку і як зброю направляє на консьєржку.

Шанувальники не пройшли повз відео і поцікавилися, чи дійсно були такі божевільні фанатки.

" а існують такі ж божевільні фанатки в реальності?) "–"по секрету скажу так) ситуації різні бувають!", "Ой, пам'ятаю-пам'ятаю!",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вічний романтик Віталік Козловський зробив пропозицію коханій.

Як повідомляв Знай. ua, Віталій Козловський спантеличив українців сумним посланням.

Також Знай. ua писав, що Віталій Козловський став першокурсником відомого університету.