Скандальний російський актор Павло Прилучний, який нещодавно розлучився зі своєю дружиною Агатою Муценіеце, засвітився в компанії зірки "татових дочок" Мирослави Карпович. А тепер стало відомо, що закохані вирішили жити разом.

Читайте Знай в Google News!

Близькі Прилучного розповіли російським журналістам, що Павло з Мирославою вирішили не починати спільне життя в будинку, де він жив з колишньою дружиною. Вони переїхали в новий 4-поверховий особняк. І через цей переїзд артист навіть пропустив щорічний фестиваль "Кінотавр", яких проходив у Сочі.

"Павлу зараз не до"Кінотавра". Він щойно переїхав до нового чотириповерхового будинку з басейном, але практично без меблів", — розповіли люди з близького оточення Прилучного.

Інсайдери повідомляють, що Павло вже виставив на торги свій старий будинок. До того ж старий будинок на даний момент знаходиться в заставі, адже Прилучний ще повинен виплатити за житлоплощу кредит близько 70 мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, новий залицяльник зірки "татових дочок" отримав по повній за колишню.

Як повідомляв Знай. ua, розведений Прилучний загуляв з другою "татовою донькою".

Також Знай. ua писав, що зірка "Мажора" Прилучний за спиною дружини каламутить вже з двома актрисами — "Татова дочка" посунулася.