У Таїланді Максиму Узолу, ведучому реаліті " у кого більше?", довелося працювати ледібоєм-хлопцем, переодягненим у дівчину

" у Таїланді Оля знайшла для мене роботу ледібоєм, - розповідає він. - Це чоловіки, переодягнені в жінок, які розважають інших чоловіків. Цю "професію" придумали давним-давно, коли на території Таїланду була розташована військова база. Місцеві відправляли до співробітників симпатичних хлопчиків, які займалися з тими любов'ю і отримували за це гроші. Військової бази вже давно немає, а ледібої в Таїланді залишилися. І зараз для них це не тільки можливість заробити, це стало їхнім способом життя"

Максим Узол, фото: Новий канал
Максим Узол, фото: Новий канал

Багато чоловіків п'ють гормони і роблять пластичні операції, щоб більше нагадувати жінок. І взагалі таїландські ледібої користуються в світі популярністю-багато європейців приїжджають в Азію, щоб подивитися їх шоу, а також провести з ними ніч.

" у мене стався культурний шок, - зізнається Максим Узол. - Незвично було перебувати в гримерці з чоловіками з четвертим розміром грудей, які не соромилися і ходили голі. Здалеку вони нагадували жінок, але якщо підійдеш до них ближче, помічаєш щетину і кадик".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Максим Узол, фото: Новий канал
Максим Узол, фото: Новий канал

Незважаючи на незвичайність професії, ведучому " у кого більше?"вдалося станцювати на сцені чоловічого клубу. І він навіть отримав кілька пропозицій від чоловіків.

Максим Узол, фото: Новий канал
Максим Узол, фото: Новий канал

"Район, в якому розташований клуб, славиться тим, що туди чоловіки приходять знайомитися з чоловіками, – говорить ведучий Нового каналу. - Так що і мені уваги вистачало. Коли тільки йшли на зйомку, хлопці, які проїжджали повз на мопедах, свистіли, називали красенем і пропонували поїхати з ними. Але я посміхався і нічого більше. У мене ж все-таки є Оля (сміється)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, наречена Розенка Лебідь закликала носити тільки українське.

Як повідомляв Знай. ua, Джеймі Олівер показав, як з простих компонентів приготувати шедевр.

Також Знай. ua писав, що зірка "Сватів" відхрестилася від забороненого в Україні серіалу і заговорила про наболіле.