З боку здається, що у відомих особистостей вільного часу – вагон і маленький візок. Що тут складного – зніматися? Говориш собі на камеру, ділов-то. Ось тільки справжня зайнятість артистів залишається за телекамерами і об'єктивами смартфонів.

Зйомки по 12 годин, нічні переїзди і численні зустрічі. Від насиченого графіка часом здають нерви. І щоб не траплялося зривів, потрібно вміти розслаблятися.

Знай.uа дізнався, як це робить найбільш затребувана телеведуча України, зірка Нового каналу Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом
Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом

"Іноді я знімаю стрес дуже неправильно – їм на ніч, – зізнається Леді Ле. - А відпочиваю завдяки повноцінному сну. Можу два дні відсиджуватися вдома – займатися прибиранням, декором. Для мене це задоволення. Єдиний стрес, який не могла компенсувати, – це відсутність Рафіка. На все літо я відвезла свого собаку до батьків через насичений графік. І дуже сумувала за ним".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зірка не заперечує, що їжа на ніч може позначитися на фігурі. Тому телеведучій доводиться заради стрункості тримати себе в їжакових рукавицях.

Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом
Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом

"Я дотримуюся інтервального голодування 16/8. Зараз, правда, перейшла в режим 12-годинного голодування через божевільний графік. У моєму раціоні – птиця, запечені овочі, фрукти. Не вживаю хліб, хлібобулочні вироби, картоплю і молочку", - поділилася Леся Нікітюк.

Зустріч Лесі з її улюбленцем Рафіком:

Нагадаємо, що телеведуча разом з командою тревелшоу про Україну "Le Маршрутка" готує для глядачів Нового каналу другий сезон. Його зйомки закінчилися в кінці серпня. І під час зйомок Лесі голодувати не довелося – її пригощали різними "делікатесами" місцеві жителі різних куточків країни.

Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом
Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом

Прем'єра другого сезону "Le Маршрутка" відбудеться 17 жовтня на Новому каналі.

А поки можете подивитися останній випуск першого сезону:

Раніше повідомлялося, що на зйомках "Хто зверху?" співак Амадор Лопес розповів, як заробляв гроші у себе на батьківщині, у Венесуелі, щоб виїхати підкорювати Україну.

Також читайте, що за конфлікт стався між Ольгою Фреймут і Катериною Кухар у третьому ефірі "Танців з зірками" на 1+1, і чому глядачі залишилися незадоволені після перегляду.

Також Знай.uа писав, що артист "Вар'яти-шоу" розповів, як став чемпіоном з народних танців.