Донька онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк розмістила в Instagram пост, в якому вирішила відповісти на запитання про свої хворобу матері.

Читайте Знай в Google News!

24-річна Анна Заворотнюк порушила мовчання. Донька 49-річної Анастасії Заворотнюк, яка вже тривалий час бореться з важкою хворобою, нарешті відповіла на запитання підписників про маму, яких, природно, цікавить улюбленої акторки.

Анна відповіла категорично - ніяких коментарів сім'я давати не буде. Вона заявила, що позиція родини не зміниться.

Близько актриси мають намір і далі зберігати мовчання. Дівчина запевнила, що не хоче слухати розмови про те, що якщо вони публічні персони, то зобов'язані звітувати про те, що відбувається в особистому житті.

Анна важко переживає те, що відбувається вдома. Вона зізналася, що веде активне соціальне життя, щоб таким чином відволіктися.

"Спробуйте поставити себе на моє місце і зрозуміти хоч трохи, як я себе почуваю. І зрозуміти, що не потрібно писати мені подібні питання", - закликала дочка актриси своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля

Як повідомляв портал Знай.ua, донька онкохворої Заворотнюк побачила знак згори

Також Знай.ua писав, кохання Заворотнюк з красенем-спортсменом Чернишовим стало особливо пристрасним