Вже цієї осені на телеканалі СТБ стартує нове шоу "Холостячка", в якому свого обранця шукатиме переможниця "Танців з зірками, українська актриса Ксенія Мішина. На сторінці проекту Instagram героїня проекту відповіла на головне питання, а чи можна дійсно закохатися під час зйомок реаліті-шоу.

Читайте Знай в Google News!

"#Холостячка - вже зовсім скоро відбудеться прем'єра романтичного реаліті з Ксенією Мішиною (@ misha.k.ua). Ксенія відповіла на найбільш хвилююче питання: "чи дійсно можна закохатися на проект? "Да. Чому ні? Я довго над цим думала і допускаю, що так воно і буде. Камери присутні щодня в моєму житті, незалежно від формату проекту. І я не хочу собі в голові формувати рамки. Це моє життя. Я можу зустріти свою людину де завгодно. І хочу пройти цей період життя щиро і відкрито, з вірою в те, що все закінчиться дуже успішно. "Холостячка" - це крута подорож, але, звичайно, у мене є невеликий страх. Багато думок, як позитивних, так і не дуже. Але це нормально перед кроком у невідомість. Я раніше не брала участі в романтичних реаліті, але вірю і налаштовую себе на кращий результат", - йдеться в публікації на сторінці проекту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен