Популярна українська співачка Jerry Heil презентувала свіжий кліп на пісню #Бомба_ракета_пушка_граната, який можна сміливо назвати новим форматом в шоу-бізнесі. Музичний екшн створювали за сценарієм протягом трьох днів.

Читайте Знай в Google News!

В основі сюжету історія дівчини, яка залежна від шопінгу і так мріє про кар'єру кур'єра, що кидає заради цього стару роботу в офісі.

На майданчику задіяно величезну кількість акторів, а в танцювальних сценах брали участь зірки TikTok і Top Team House.

новий кліп Jerry Heil
новий кліп Jerry Heil

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Кліп стане першим в новій ері моїх відеоробіт, яку я нарекла МЕМклама – коли бренд стає головним героєм відео, довіряючи моєму баченню! Для цього бренду потрібно не боятися самоіронії, тому що майбутнє реклами, як вже писав американський Форбс – за мемасами!" - зазначила артистка.

Керував знімальним процесом молодий режисер Тіма Дарменов.

"Мені здавалося на початку, що з Яною буде складно. У неї ціла армія людей, які приймають рішення разом з нею, до того ж величезна зайнятість, яка заважала репетиціям. Були сумніви, що велика частина написаного просто не реалізується, але на ділі вона готова була мерзнути, падати, вчитися кататися на скейті, стрибати на твердий мат, знаходитися на знімальному майданчику три ночі! З відіграшем все було теж відмінно, буквально за хвилину – два коротких роз'яснення і вона видавала вже хороший результат з першого дубля", - поділився він.

новий кліп Jerry Heil
новий кліп Jerry Heil

Яна настільки вжилася в роль кур'єра, що в рамках промо кліпу буде самостійно в своєму гарячому кур'єрському костюмі розвозити замовлення від Raketa!

"Для зйомок мені довелося за один день навчитися кататися на лонгборді і скутері", - зізналася Jerry Heil.

Кліп став першою відеороботою Jerry Heil, яку знімала молода команда професіоналів Mozhem Production.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Бомба-ракета" на двох: Бабкін і Jerry Heil випустили хіти з однаковими назвами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Jerry Heil прогулялася Києвом і на пішохідному мосту "випадково" вивалила груди.

Також портал Знай.uа писав, що Jerry Heil зізналася в серйозному захворюванні: "Їла всього одне яблуко вдень".