Вересень-місяць ностальгії за минулим літом. Поки тепле сонце ще золотить починаючі жовтіти верхівки дерев за вікном, соціальні мережі переповнені постами жалю про те, що літні дні позаду. Не став винятком з правил ведучий і автор тревел-передачі "Світ навиворіт" Дмитро Комаров. Він виклав в Instagram свою фотографію на мотоциклі і написав:

"Завжди шкода, коли закінчується літо. І починаєш особливо цінувати кожен теплий осінній день🙂".

На фото Дмитро в повній мотоциклетної екіпіровці, і в шоломі. На обличчі виблискує широка," фірмова " посмішка. Здається, він ось-ось зірветься з місця і помчить наздоганяти літо. Знаючи Комарова, у нього це точно вийде.

Як і всі публікації Комарова, запис популярна-всього за 4 години вона набрала майже 36 000 лайків. У коментарях океан похвали, Комарова називають кращим ведучим, а "Світ навиворіт" - кращою передачею. Не обходиться і без зітхань солідарності і туги про літо.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Комаров зі " Світу навиворіт "показав свої" місця сили", доступні кожному українцю.

Як повідомляв Знай. ua, Дмитро Комаров подарував красуні-дружині Екзотичний презент, але налякав її.

Також Знай. ua писав, що Комаров зі "Світу навиворіт" повідомив про аварію на старому мосту в Карпатах.