Останнім часом Влад Топалов дещо зник з радарів. Раніше він був суперпопулярним виконавцем, а зараз про нього чути трохи менше. У цьому немає нічого дивного. Топалов зараз намагається проводити більше часу з сином. І своє життя він активно висвітлює в своєму Instagram. Сьогодні він опублікував свіже відео, де він грається з дитиною.

На відео Топалов разом з сином знаходяться на кухні. І Влад придумав, як можна поєднати приємне з корисним. Він грає з сином, піднімаючи його на руках. А важить синочок вже 15 кілограм, тому виходить приголомшлива зарядка. І дійсно, Влад одночасно створює прекрасний настрій синочку, а заодно і форму підтримує.

"З добрим ранком)))) ніщо так не пробуджує , як зарядка з 15 кг", написав Топалов. Користувачі оцінили публікацію Влада. Всього за 12 годин публікація Виконавця понад 176 тисяч переглядів. "Які ви Класні!", "Такий солодкий малюк. Здоров'я йому міцного!!!", "Це прекрасний початок дня, заряд позитивних емоцій на цілий день", так коментували публікацію користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадавши, Регіна Тодоренко зворушила кмітливістю дворічного сина

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тодоренко і Топалова росте міні-джентельмен

Також Знай.uа писав, дворічний син перетворив життя Топалова на кошмар