Юрій Ткач-популярний український актор і шоумен. Він-учасник команди "Кварталу! і виконавець головної ролі в комедійному серіалі" Одного разу під Полтавою", перший сезон якого викликав справжній фурор в українському медіапросторі. За його життям стежить безліч фанатів, і актор охоче ділиться з ними публікаціями. Ткач поділився з ними святом у своїй родині - він опублікував фотографію з Дня народження своєї доньки.

На фото Ткач разом з коханою дружиною і маленькою донькою. Причому День народження вони святкували на знімальному майданчику. Всі були одягнені в яскравий одяг і сфотографувалися на тлі освітлювачів. "З Днем Народження, мала #крошкаlizi😘 ))) Любимо тебе, наше Сонечко )))", так підписав публікацію Юрій Ткач.

Користувачі також пораділи за улюбленого актора і його дочку. Публікація Юрія Ткача всього за 4 години набрала понад 45 тисяч лайків. “Мурашки з Лабушного приєднуються до вітань!", "З Днем Народження красавка", " З Днем Народження! Милі", коментували публікацію користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".