Черговий сезон "Битви екстрасенсів" стартує вже 26 вересня. На даний момент користувачам залишається тільки терзати себе томливим очікуванням. Однак творці чергового, вже 21 за рахунком, сезону, продовжують інтригувати шанувальників. Зокрема, були опубліковані перші фотографії з відбору.

У новому сезоні телеглядачів чекає велика кількість нововведень. Через COVID-19 Відбір вперше проходив на віддаленій основі, і кандидати демонстрували здібності по відеозв'язку. Це дало можливість взяти участь у кастингу людям, які раніше з тієї чи іншої причини не могли відвідати кастинг.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


В цілому, заявки подали 4 000 кандидатів, причому претенденти були не тільки з Росії, але і з Норвегії, Йорданії, Іспанії, навіть був кандидат з екзотичної африканської країни – Уганди. "Конкурс" був 1 людина на 300 претендентів.

У відборі взяли участь відразу кілька цікавих особистостей. Зокрема, була людина, яка представилася онуком Джуни, відома письменниця-Містик, дівчина-полісмен, секретний шаман з Владивостока і т. д.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк у прозорому боді заговорила про наболіле.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк налякала українців експериментами з грибами.