Студія" Квартал 95 " вже більше 10 років радує користувачів іскрометним гумором і гострою сатирою. Ще виступаючи в КВК, ця команда здобувала перемоги на різних фестивалях, а сольне шоу стало справжнім проривом для українського телебачення.

Нічого подібного в історії вітчизняного ТБ, на момент виходу першого випуску шоу, тому воно стало мегапопулярним. Незважаючи на минулі роки, і відхід зі сцени головної зірки шоу-Володимира Зеленського, "Квартал" Не пішов зі сцени. Адже сцена їм дійсно йде.

Офіційний канал " Квартал 95 "в Instagram опублікував фотографію, на якій учасники студії знаходяться на сцені Національного Палацу культури"Україна". На фото зображені учасники студії-Степан Потанін, Євген Кошовий, Юрій Ткач, Міка Фаталов і Юрій Великий. "Ох, як їм личити сцена", - такий підпис красується під публікацією офіційної сторінки"Квартал 95".

Користувачам сподобалася публікація"Кварталу 95". Всього за 8 годин запис набрала майже 5 000 лайків. "Хлопці обожнюю вас ви красуні", " який гарний кадр на століття!!!!”, “Красунчик... тільки ще Пікалова не вистачає", - так коментували публікацію користувачі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, популярний телесеріал "Свати" може залишитися без ще одного основного персонажа. Актриса Людмила Артем'єва, виконуюча роль Ольги Миколаївни, переїжджає до Німеччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, на початку жовтня стало відомо про те, що новий сезон "Сватів" знімати не будуть. Зате продовження серіалу отримає нову назву - "зовиця".

Також портал Знай.ua писав, що на фан-сторінці Олени Кравець і "Кварталу 95" в Instagram з'явилося кумедне відео, на якому видно, як актори студії готуються до новорічних концертів.