Антоніна Паперна - старша дочка відомої української актриси Ольги Сумської, яка нещодавно народила другу дитину від російського актора Володимира Яглича. Дівчина теж актриса, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, нещодавно Антоніна виклала в мережу милі знімки з нової фотосесії, а в підписі до них поділилася своїми переживаннями.

Читайте Знай в Google News!

"Як же цікаво з роками змінюється самооцінка. Років у 20, у своєму ідеальному вазі, до якого я взагалі не розумію, як прийти (ну у мене і немає такої мети) до своєї зовнішності я ставилася вкрай критично і завжди, ось прям завжди була незадоволена своєю формою. І ось мені вже трохи більше ніж 25, я все ще не прийшла в форму після другої вагітності, але я задоволена тим, як я виглядаю. Я вдячна природі за все, що вона мені дала. І впевненості якось набагато більше, попри зайві кг. Думаю, це такий ось класний ефект від трансформації під час вагітності – ходиш рік як слоник і потім вже навіть будь-який натяк на талію в радість. Я, власне, до чого все це... цінуйте, любіть себе і будьте в собі впевнені", - написала Антоніна в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.