Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новим фото, на якому з'явилася в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім зафіксувала себе сама на телефон, вона встала на коліна перед дзеркалом у своїй гардеробній. Перед камерою модель з'явилася в сексапільному шкіряному комбінезоні, який підкреслив її соковиту фігуру і ледь втримав апетитні груди. Свій образ зіркова красуня підкреслила модними сірими чобітьми, а поруч з нею стоїть невелика чорна сумочка. Довге волосся світської левиці розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Кардашьян написала: "Hey". Шанувальники Кім в захваті від фотографій, її завалюють компліментами в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і сексапільний комбінезон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадавши, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.