Стало відомо, що відома американська хіп-хоп-співачка Cardi B (Белкаліс Марленіс Альманзар) зважилася подати на розлучення після трьох років шлюбу.

Читайте Знай в Google News!

Причини поки що не розголошуються, але Карді вже йшла від репера Offset в 2018-му році через його зради.

"Це життя. Коли ти любиш когось і ви розлучаєтеся, і в соцмережах тобі кажуть, що з цією людиною більше не варто спілкуватися, ти впадаєш в депресію і не можеш вибратися з неї, поки ви все не обговорите", - написала виконавиця на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Варто відзначити, що Cardi B та Offset таємно одружилися в 2017 році і зараз виховують дворічну доньку Калчер.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, сотні дівчат ефектно трясуть сідницями в новому кліпі Cardi B: відео підірвало мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Cardi B презентувала свою нову відеороботу. Над кліпом на композицію Money працював режисером Джора Франціс.

Також портал Знай.uа писав, що Алла Пугачова розсмішила реакцією на пісню Моргенштерна. Російська Примадонна вперше в житті почула творіння цього репера.