Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу еротичні фото в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі з'явилася перед камерою в цікавій локації - вона стоїть на даху на тлі неймовірного міського пейзажу в еротичних позах, а в якийсь момент на знімках поруч з дівчиною з'являється загадковий молодий хлопець, який весь час її обіймає. Модель позує в цікавих темних брюках і коротенькому напівпрозорому топі, цей наряд оголив стрункий животик красуні. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона кидає млосні погляди в камеру. Дженнер не підписала свою фотографію, зате фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.