Відомий естрадний співак, народний артист України та головний холостяк українського шоу-бізнесу Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими яскравими публікаціями. Однак буквально днями співак звернувся до українців із закликом підтримувати своє рідне. Олександр нагадав про долю артиста Василя Зінкевича і про його велику працю, над якою він працює вже більше 10 років.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Пономарьова в мережі Instagram (мова і пунктуація автора збережені).

Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram

"Величезна кількість переглядів пісні "Червона рута" у виконанні легендарного тріо #івасюк #яремчук #зинкевич, на моїй сторінці в фб (2,4млн)! Мені дуже приємно, що Українці так люблять Нашу пісню і Наших Артистів! Особисто привітав Василя Зинкевича з 50 річницею пісні #червонарута і зрозумів одне, йому потрібна наша з Вами підтримка не тільки під час таких свят! Він зараз завершує підготовку своєї нової програми (готує вже 10 років), одиниці йому допомагають в цьому! Чому ми не бачимо пана Василя в ЗМІ, на ТБ? Хайпу немає? Нецікава (вже чомусь) новина? Цей пост про те що, ми, Українці маємо берегти, плекати і посильно допомагати нашим живим легендам! Я особисто, з Божою допомогою, буду робити для цього все що зможу! І Ви допомагайте! Цінуйте своє!.", - пише Олександр Пономарьов.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Олександр Пономарьов попросив всіх його шанувальників про допомогу в пошуку фотографій батька. Справа в тому, що, у Олександра Пономарьова залишилася лише одна фотографія з батьком Валерієм Пономарьовим. Цей знімок артист додав до публікації. Можна помітити, що фото дуже старе і чорно-біле. На ньому Олександр ще маленький сидить на колінах у батька.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Пономарьов В обіймах Могилевської і Білик зробив "щиросерде зізнання": "Чверть століття цим стосункам".

Як повідомляв Знай.uа, Пономарьов показав архівні кадри з легендарним Івасюком: батько хітів Ротару піднімав зали.

Знай.uа писав, Пономарьов дотепно привітав усіх Олександрів з днем Ангела: "Часто бувають непоганими".