У наймолодшого актора студії" Квартал 95 " Володимира Мартинця 16 вересня день народження - йому виповнюється 27 років. На честь свого дня народження він відповів на кілька запитань про свої перші та останні часи.

Читайте Знай в Google News!

Перший раз актор:

Вийшов на сцену у складі " Кварталу 95"…

"Я навіть запам'ятав точну дату-16 березня 2019 року. Це був мій перший концерт у складі "кварталу" і останній – у Володимира Олександровича. Це було щось неймовірне. Я про таке навіть не міг мріяти, а це стало реальністю".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Спробував курити…

"У класі шостому-сьомому і після цього ніколи більше не курив. Взагалі у мене немає особливо шкідливих звичок-не п'ю, не курю. Єдина шкідлива звичка, з якою я успішно продовжую боротися, це моя власна лінь".

Володимир Мартинець, фото: Квартал 95
Володимир Мартинець, фото: Квартал 95

Відчув радості батьківства…

"При народженні дитини я більше відчув шок, ніж радість. А по-справжньому я відчув себе батьком, коли заколисував дочку, зустрічаючи світанки біля вікна. І хоч я був втомлений і не виспався, я неймовірно кайфував від цього процесу. А взагалі в плані батьківства, я вмію все!".

Зробив пародію на відому людину…

"Це було на якомусь шкільному вечорі, де я пародіював Дмитра Нагієва, за часів його кар'єри ведучого програми "Вікна". Після цього виступу у мене, до речі, зіпсувалися стосунки з вчителями, та й взагалі я розлюбив школу".

Володимир Мартинець, фото: Квартал 95
Володимир Мартинець, фото: Квартал 95

Останній раз Володимир Мартинець…

Побував на концерті улюбленого виконавця…

"Це був 2016-2017 рік, і концерт Сергія Бабкіна в Кривому Розі. А так я багатьох українських виконавців слухаю - це і ONUKA, і Іван Дорн, і Аліна Паш. Ще мені подобаються Brunettes Shoot Blondes".

Захоплювався переглянутим фільмом…

"Зовсім недавно я вперше в житті подивився "Хрещеного батька" і, звичайно, він мене вразив. Причому вся трилогія. А ще мені сподобався серіал "Гострі козирки"

Володимир Мартинець, фото: Квартал 95
Володимир Мартинець, фото: Квартал 95

Робив щось на суперечку…

"Я взагалі не сперечаюся. Вважаю, це дурним заняттям. Краще запитати у більшості: і, якщо всі думають одне, а тільки ти інакше, значить не правий все-таки ти".

Святкував свій день народження…

"У 18 років, після цього якось не виходило-весь час випадала робота. А взагалі пишно святкувати свій день народження-мені здається ще якось рано. Тим більше, не люблю я посиденьки, швидко від них втомлююся. Я-на 100 відсотків домашня людина і абсолютно не тусовщик".

Отримував компліменти на свою адресу і що схожий на Тома Харді…

"Чесно кажучи, компліменти я отримую кожен день і все-від моєї дружини. До слова, як і вона від мене. А порівнювали мене не тільки з Томом Харді, але і з іншими акторами. Що сказати, приємно".

Володимир Мартинець, фото: Квартал 95
Володимир Мартинець, фото: Квартал 95

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Степан Казанін розкрив, як у "кварталі 95" спрацювалися без Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Юрій Ткач з "Квартал 95" любить перуки і жіночий одяг, а Кошовий — гідрокостюм у ванні.

Також Знай. ua писав, що "Клон" Зеленського показав свого " Богдана "і заспівав новий концерт"кварталу".