Українка Міла Кузнєцова прославилася як Міс плюс сайз Україна за рахунок свого величезного натурального бюста. Без жодних хірургічних втручань, розмір природних багатств Міли-13-й. Модель веде свій блог в Instagram, де ділиться зі своїми читачами ну дуже соковитим і видатним в прямому сенсі контентом.

І сьогоднішній день не став винятком. Міла Кузнєцова виклала фото в купальнику, і традиційно, її бюст ледь помістився в кадр.На цей раз знаменитість не стала особливо розтікатися миссю по дереву, а написала коротку, але ємну цитату: "я так хочу, щоб літо не кінчалося".

Загалом, Якщо, проігнорувавши вересень, літо зайде на друге коло, будьте впевнені — це Кузнєцова закликала його на свою приманку. Червень, липень і серпень ж, як справжні мужики, не встояли.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото набрало понад 7 тисяч лайків всього за день. Передплатники в коментарях розхвалюють Кузнєцову на всі лади. Ось, що пишуть фанати:

"Яке гарне фото, ви просто чудово виглядаєте😍", Goddess👑", " Мила, ви прекрасні!”. - і не погодитися з ними важко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, насолити колишньому, зробити пластику," продати " себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв: татуювання для дівчат-що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.uа" писав, що Українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".