У черговому випуску програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров розповість про унікальних людей, яких в нашому світі практично не залишилося. Це унікальні Китайські жінки з"ніжками-лотосами". Довжина ступень у цих жінок становить всього 9 сантиметрів. У середу, 16 вересня, о 22:45 на 1+1, чекає один з найбільш ексклюзивних репортажів у світі.

Сьогодні цим жінкам вже виповнилося 80 років. Особливість їх полягає в тому, що в дитинстві вони пройшли дуже болючий ритуал, який називається "ніжки-лотоси". Суть полягає в тому, що ноги особливим чином бинтуються, і через це вони не ростуть. Робилося це для того, щоб жінки могли вважатися "еталоном краси". Ще з часів Стародавнього Китаю маленькі ступні вважалися еталоном.

Легенда появи полягає в тому, що одного разу імператор побачив дівчину з дуже маленькою ступнею, яка дуже красиво танцювала. Її особливістю були маленькі ніжки, під якими розквітали лотоси. З тих пір і зародилася легенда про те, що маленькі ніжки – це ідеал краси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадавши, Комаров зі " Світу навиворіт "показав свої" місця сили", доступні кожному українцю.

Як повідомляв Знай. ua, Дмитро Комаров подарував красуні-дружині Екзотичний презент, але налякав її.

Також Знай. ua писав, що Комаров зі "Світу навиворіт" повідомив про аварію на старому мосту в Карпатах.