Українська співачка Тіна Кароль на сцені вже 15 років. Але, здається, тільки зараз настав пік її популярності. Її запрошують у всілякі телешоу і на фотосесії в модні видання, її пісні стають хітами, а армія шанувальників невтомно зростає.

Крім сценічної діяльності, Кароль захоплюється блогінгом. У своєму акаунті в соцмережі Instagram вона регулярно радує шанувальників якісним контентом і хвалиться своїми творчими успіхами.

Всім відомо, що у Кароль скоро виходить новий альбом "знайти своїх". Нещодавно співачка опублікувала загадковий відеоролик, який є тизером не те до альбому. не те до кліпу, не те і зовсім кокороткометражному фільму. На відео Тіну Кароль помітили з групою людей, з якими вона таємниче ніжна. Чи вдалося Кароль знайти своїх, і чим здивує її нова творча робота, ми дізнаємося зовсім скоро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Тіна Кароль на" Танцях з зірками " вигуляла прикрасу за 26700 гривень: все в діамантах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль похвалилася шедевром, який український скульптор Володимир Цісарик створив спеціально для обкладинки її нового альбому "знайти своїх".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль замінила Дана Балана відомим режисером: разом на даху висотки.