Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу дівчина поділилася яскравим селфі, на якому позує в рожевій сорочці і з красивим ніжним макіяжем. У підписі до фото Раміна задалася вічним питанням: "Кого рятувати будеш при пожежі, дитину або дружину?"

"Був звичайний осінній вечір. Домочадці розбрелися по своїх кімнатах. Я читала Сократа. Одне питання мене приголомшило. Він запитував: «Якщо буде пожежа, і можна врятувати лише когось одного, кого врятуєш дружину або одну дитину?». Всі чоловіки відповіли: «Дитину, звичайно». Сократ сказав: «А я врятую свою молоду дружину. Ми погорюємо разом, і вона народить мені ще дітей. А якщо врятую дитину, то горе буде і мені, і йому. Він своїм виглядом буде завжди нагадувати мені про трагедію. А сама дитина втратить і братів-сестер, і матір, а потім обзаведеться мачухою, яка не зможе його любити як любила мама». Звичайно суперечки не вщухали довго. Мені стало цікаво, що відповість мій чоловік. Запитала, не відриваючись від читання, він відповів: «Дитину. Всі врятують дитину. Вона беззахисна і... ну, не знаю, буду рятувати всіх, але якщо одну, то дитину». Я йому розповіла про Сократа. Він відклав газету. Весь вечір ми обговорювали це питання. Воно виявилося нереально складним.

Вранці обидва вирушили на роботу, діти в школу і дитсадок. День у мене був насичений, про Сократа я не згадувала. Нагадав чоловік, ввечері: «Я думав мене на роботі вб'ють сьогодні. У перерві, за обідом завів розмову про Сократа, поставив його питання товаришам по службі. Відповіді були очевидними. Я сказав, що ввечері і сам так відповів, але з ранку поміняв свою думку, Сократ переконав своїми доводами» (для мене це стало одкровенням). За словами чоловіка всі перестали їсти. Почали кричати і доводити, дзвонили друзям і народ підходив з інших відділів. Нарешті, покликали жінок з бухгалтерії, і ті теж, в один голос, стали говорити: «З глузду з'їхав? Дружину поміняти можна на іншу. Дитина - твоя кров!». Порятунок прийшов у вигляді начальника. Той виявив відсутність всіх працівників на місцях у робочий час, примчав на голоси і розігнав несанкціонований мітинг", - написала Раміна.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Раміна Есхакзай змусила українців пускати слюні.

Як повідомляв портал Знай.uа, заради шоумена і телеведучого Сергія Притули Раміна Есхакзай заговорила українською мовою.

Також портал Знай.uа писав, що Раміна Есхакзай вилаяла українців за бездушність: "Ментальні жлоби".