Ольга Фреймут-одна з найвідоміших українських телеведучих. Незважаючи на те, що в останні роки про неї чути менше, ніж раніше, вона все одно знає чим привабити користувачів. На своїй сторінці в Instagram вона регулярно публікує цікаві моменти зі свого життя. Наприклад, в черговій публікації вона порадувала шанувальників роликом зі зйомок шоу "Танці з зірками".

За час зйомок шоу Ольга отримала величезну кількість емоцій, якими вона охоче поділилася зі своїми шанувальниками в ролику. На шоу вона танцювала з відомим хореографом, танцюристом і викладачем танців Іллею Падзіною. На відео ви знайдете багато красивої музики, приголомшливих танцювальних рухів і посмішок. Це відео заряджає позитивом і позитивними емоціями.

Сама Фреймут залишилася в абсолютному захваті від цього досвіду. “Так хочеться зупинити час. І ці моменти. Спостерігала за мною та @ilyapadzina талановита @darlim_ _ @tanci1plus1 @zavaduk", - так підписала свою публікацію відома телеведуча. Публікація набрала більше 16 000 лайків всього 5 годин.

Нагадаємо, що відома українська телеведуча "1 + 1" Неля Шовкопляс заразилася covid-19.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua", хворий коронавірусом партнер по танцях Фреймут розповів про страшну хворобу.

Також, " Знай.ua " писав, що Дантес і Дорофєєва після Фреймут, Бабкіних і Петрожицької зробили тест на covid-19