Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram, а також хвалитися дорослим сином Олександром, який 1 вересня пішов у восьмий клас.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу виконавець легендарного хіта "Я люблю тільки тебе" опублікував чорно-білу архівну фотографію, на якій зображений у молоді роки.

"Величезна кількість переглядів пісні "Червона рута " у виконанні легендарного тріо #івасюк #яремчук #зінкевич ,на моїй сторінці в фб (2,4млн) ! Мені дуже приємно , що Українці так люблять Нашу пісню і Наших Артистів! Особисто привітав Василя Зінкевича з 50 річницею пісні #червонарута і зрозумів одне , йому потрібна наша з Вами підтримка не тільки під час таких свят ! Він зараз завершує підготовку своєї нової програми (готує вже 10 років) , одиниці йому допомагають в цьому ! Чому ми не бачимо пана Василя в ЗМІ , на ТБ ? Хайпу немає ? Нецікава (вже чомусь ) новина ? Цей пост про те що , ми , Українці маємо берегти , плекати і посильно допомагати нашим живим легендам ! Я особисто, з Божою допомогою , буду робити для цього все що зможу ! І Ви допомагайте! Цінуйте своє", - написав Олександр.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олександр Пономарьов в дитинстві, скріншот

Олександр Пономарьов в юності, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Пономарьов в обіймах Могилевської і Білик зробив "щиросерде визнання": "Чверть століття цим відносинам".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пономарьов показав архівні кадри з легендарним Івасюком: батько хітів Ротару піднімав зали.

Також портал Знай.uа писав, що Пономарьов дотепно привітав усіх Олександрів з днем Ангела: "Часто бувають непоганими".