Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соціальній мережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі гарячі фото, на яких похвалилася апетитними формами в яскраво-рожевому бікіні. Варто відзначити, що зараз Леся відпочиває на популярному морському курорті в Кемері (Туреччина). При цьому хто склав компанію ведучій – невідомо.

"👙задумалась про те, на скільки круто нарешті полетіти на відпочинок...міняти купальники, робити фотки, плавати, робити фотки, засмагати, робити фотки, носити тарілки з їжею, робити фотки😌😆 скільки фоток ви робите за 7 днів відпустки? В мене вже 286😁 Photo by дівчата з сусіднього бунгало😍", - написала Нікітюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ви така впевнена в собі! Я захоплююся вами!", "Кращий час життя! Насолоджуйся моментом!", "Ноги не закінчуються)))", "Щоб у мене була така фігура, то теж було б 286😂", "З кожною відпусткою все менше і менше😅 🙈", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк налякала рибок леопардом і стрингами: "Релакс".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк "неправильно" знімає стрес після зйомок: "Для мене це задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк у піджаку на голе тіло похвалилася нескінченними ногами - пора на подіум.