Олександр Авраменко, можливо, один із найбільш відомих вчителів та популяризаторів української мови в публічному полі, вже давно перетворив свою персональну сторінку у соціальній мережі “Інстаграм” на інтерактивні короткі заняття з української мови, які можуть весело і швидко допомогти українцям покращити свій рівень української мови. Ба більше, Авраменко все більша іронізує і веселиться в організації таких завдань. Наприклад, на уроці 16 Авраменко взагалі показав себе у білизні.

Читайте Знай в Google News!

На світлині, поділеній на дві частини, можна побачити Олександра Авраменка в спідньому і халаті, поруч же розмістилася фотографія української реп-співачки Альони Альони також у білизні і халаті. Свій пост викладач підписав так: “Урок 16. 😎 Віднині і я, як Альона, у тренді, тобто в халаті й спідній білизні. У ЦЬОМУ РЕЧЕННІ СПОЛУЧНИКАМИ Є СЛОВА. А як, тобто, й.Б і, тобто, й.В і, у, в”.

У коментарях замість того, щоб відповідати на запитання, підписники дуже хвалили тіло, спіднє і халат зіркового ведучого.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше