Українська співачка, модель та улюблениця Хефнера Даша Астаф'єва прийшла у гості до студії PolitekaLife. Співачка доволі спокійно і відверто розповідала історію свого становлення, пояснювала світоглядні позиції і презентувала нову пісню. Звісно, в цій розмові не могли не згадати про те, що співачці пропонували баснословні гроші за ніч і секс.

Читайте Знай в Google News!

Вже давно циркулює новина про те, що Астаф'євій пропонували 1,5 млн доларів за секс. Під час розмови зірка розповіла, що одного разу їй зателефонували і сказали: “Хочу купити. 2 млн доларів". "Що значить “хочу купити” В нашій країні люди не продаються”, — гнівно коментує цей випадок зірка. Даша розповідає, що людині не йшлося про одруження, а про щось інше. Загалом же, співачка каже, що гроші дуже погано впливають на людей, вони стають злими.

Крім того, Даша сміється, що зараз на такі вимоги вона б погоджувалася, але регламентувала: за отакі гроші погуляю з тобою в парку, а ти ці гроші надсилаєш до притулку тварин чи ще на якусь благочинність. Даша переконана, що чоловіки погодилися б і на такі вечори.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше