Влад Яма-популярний відомий шоумен, хореограф і телеведучий. Він регулярно бере участь в різних конкурсах талантів, його запам'ятовується зовнішність і неординарні погляди подарували йому величезну популярність серед українських телеглядачів. Яма - не тільки телеведучий і хореограф, а й популярний блогер, за його Instagram стежать сотні тисяч передплатників. І Влад порадував їх черговою публікацією, показавши красу українського моря.

У своєму Instagram Влад Яма опублікував фотографію з острова Бірючий, що в Херсонській області. Там знаходиться одна з головних визначних пам'яток – маяк «Бірючий». Яма опублікував фотографію на тлі морського заходу. Фото зроблено настільки круто, що здається, що сонце ось-ось продовжить рух і все-таки зайде за горизонт.

Користувачам сподобалася публікація Влада. Всього за 8 годин фотографія набрала більше 6 000 лайків. У коментарях підписники дякували Влада за цю красу і захоплювалися приголомшливими пейзажами України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомляли, з'явилися архівні кадри Пугачової з першим чоловіком, Галкін ще пішки під стіл ходив.

Як повідомляв Знай.ua, онук Пугачової Пресняков-молодший відстрибнув від спогадів весілля з дружиною: "Ні, я не чіпляюся".

Знай.ua писав, дочка Пугачової підхопило морським вітром, ледь втрималася на землі: "яке небо блакитне…".