Хворий на коронавірус телеведучий Володимир Остапчук зараз перебуває вдома, разом зі своєю коханою. Пара на самоізоляції, їм довелося навіть скасувати через це весілля. Однак телеведучий не сумує, а регулярно публікує в своєму блозі Instagram веселі відео з неабиякою часткою самоіронії.

Так, в останньому пості, "Все, що потрібно знати про коронавірус", Остапчук виклав відео, де наречена робить йому укол антибіотика з величезного шприца. І все це відбувається під веселеньку пісню Coronavirus виконавця Mr.Cumbia, яку можна без перебільшення вважати гімном 2020 року. Вираз болю на обличчі у Остапчука викликав у фанатів щире співчуття. Але сам ролик потішив. У коментарях шанувальники хвалять витримку і почуття гумору свого улюбленця і бажають йому якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, що поппулярний український телеведучий, ведучий " Євробачення "і фіналіст шоу" Танці з зірками " Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з мамою його двох дітей Оленою Войченко недовго був холостяком - всього пару місяців тому він представив аудиторії нову кохану Христину Гірник, а 19 серпня зробив дівчині пропозицію руки і серця на яхті в Стамбулі, презентувавши кільце з діамантами від Tiffany & Co. Христина, звичайно ж, погодилася. Проте весілля довелося скасувати через діагноз Covid-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери
Показати ще

Нагадавши, Остапчук після розлучення і" танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.