16 вересня 2020 року в день свого 75-річчя Євген Петросян на своїй сторінці в Instagram опублікував фотографію свого сина і спадкоємця Вагана, який народився півроку тому.

Читайте Знай в Google News!

Шанувальники почали підозрювати, що вони скористалися послугами сурогатної матері. Однак Євген Ваганович і Тетяна спростували цю версію. 31-річна дружина Брухунова заявила, що в своєму Instagram-акаунті публікувала старі знімки, а коронавірус допоміг приховати народження дитини, яке припало на розпал пандемії.

На своїй сторінці жінка опублікувала фото з ніжками немовляти і подякувала за те, що її нічого не відволікало від захоплюючого знайомства з новою людиною. "Минулої весни я вирушила в саму довгоочікувану подорож, в якій у мене відповідальна роль, де відтепер і назавжди Я - мама!",- розповіла вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також вона висловила подяку тим, хто залишив її в зоні комфорту і ніяк не відреагував на вільні сукні. "Спасибі всім, хто здогадався, але делікатно змовчав. Це було не найпростіше для мене час, але, нескінченно щасливе!",- доповнила Тетяна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий вчитель української мови Авраменко влучно спародіював Alyona Alyona: тільки халатик і нижню білизну.

Як повідомляв "Знай.ua", Івлєєва з "Орла і Решки" розповість про місця, доступні українцям під час пандемії: "Ще не розпещена"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва не стала приховувати, які суми їй пропонували за ніч - починалося з шести нулів.