Популярна Київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.

Нещодавно блогерка опублікувала чергове спокусливе селфі, похвалившись результатом маммопластики. У кадрі Олена постала в гіпюровому бюстгальтері, демонструючи свої пишні принади.

"Минуло вже 4 місяці після маммопластики у @dr.ivanchuk Результатом я більше ніж задоволена, груди дуже близько одна до одного і виглядають як свої великі цицьки", - написала Омович.

Однак, дівчина зізналась, що хоч і задоволена результатом операції, є деякі незручності - спить вона лишень на спині і змушена весь час ходити у спортивному топі - щоб груди не провисли від ваги.

"На спині спати можу, не дуже зручно ... але реально) Єдиний момент, тепер весь час ходжу в спортивному топі, щоб груди від ваги не провисали".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська Кардашьян знову вивалила груди, їй порадили звернутись до психолога

Як повідомляв портал Знай.ua, модель Альона Омович показала незвичайні фото в соцмережі

Також Знай.ua писав, майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.