Російські гімнастки Ляйсян Утяшева, Аліна Кабаєва та Ірина Чащина стали найпопулярнішими спортсменками в 2000-х. Вони зробили популярним вид спорту - художню гімнастику, проте після закінчення кар'єри медійної персоною вирішила залишитися тільки Утяшева.

Читайте Знай в Google News!

Утяшева розповіла, що за останні роки відносини з колишніми колегами і подругами стало підтримувати все важче. Про це вона розповіла в інтерв'ю для YouTube-шоу "Стрілець-молодець".

Ляйсян Утяшева, Аліна Кабаєва та Ірина Чащина, фото з відкритих джерел
Ляйсян Утяшева, Аліна Кабаєва та Ірина Чащина, фото з відкритих джерел

"З Іркою взагалі важка історія. Вона знайшла своє щастя і зовсім закрилася, вибрала свій шлях. А Алішка вітала мене з весіллям, з дітьми. Я кожен раз, коли до мами на кладовищі приходжу, бачу букети: "з любов'ю від Аліни". І я знаю, що це вона, у мене Алін більше немає. Треба поважати позицію будь-якої людини, тому приймаєш, поважаєш, любиш і не хочеш докопуватися. Все. Для мене Аліна Кабаєва - найвеличніша гімнастка. Вона зробила переворот в художній гімнастиці. Я так кажу не тому, що вона була в моєму поколінні першим номером, ватажком", – підкреслила Утяшева.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Вона розповіла про те, яку роль Кабаєва і колеги зіграли в розвитку гімнастики.

"Алінка з Іриною Олександрівною тоді створили моду на спідниці, виразність. Гімнастка перестала бути безликим створенням, вони додали емоцій. Родоначальником цього в Росії були Ірина Вінер, Заріпова, Батиршина, а Алінка – сонечко. Вона могла реготати, коли робила якісь елементи. Цього ніхто не міг собі дозволити, були стереотипи. Нас усіх порвав її виступ на юнацьких іграх. Дуже довго всі були однаковими, і тут раптом Кабаєва увірвалася!",- додала Ляйсан.

В останні роки ходять чутки про те, що Аліна Кабаєва після завершення кар'єри перебуває в таємних любовних відносинах з Володимиром Путіним і навіть народила йому двох дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у рік пологів фаворитки Путіна Кабаєвої головний акушер Росії купила нерухомість на 1 млрд.

Як повідомляв Знай. ua, Путін попрощався з Кабаєвою, промінявши її на соковиту студентку.

Також Знай. ua писав, що коханка Путіна відзначає день народження, чим прославилася Кабаєва за 37 років.