Відома російська співачка Наталія Чистякова-Іонова( Глюкоза), якій нещодавно заборонили в'їзд на територію України, насправді виглядає досить непогано. Її образи продумані і елегантні, а сама співачка ретельно стежить за своєю фігурою. Свого часу співачка була справжньою бунтаркою, про що говорили її екстраординарні образи. Однак, заміжжя і материнство змінили її.

Читайте Знай в Google News!

34-річна Глюкоза вирушила на вечірку з нагоди дня народження глави МУЗ-ТВ Армана Давлетярова і її зняли в самий розпал веселощів за непристойними витівками. Відео опублікував Telegram-канал ТТ-Інфо.

На кадрах ролика виконавиця на танцполі пристрасно обіймає молоду людину, проводячи рукою йому по грудях. А потім і зовсім засовує хлопцеві палець в рот, здійснюючи дивні рухи. Остаточно збентеживши свого приятеля, Наталія Чистякова-Іонова відсторонюється від нього і починає поправляти плаття, що оголило її груди більше, ніж було потрібно.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Глюкоза ємко обматюрила новий кліп Лободи.

Як повідомляв Знай. ua, Глюкоза стривожила виглядом 13-річної дочки.

Також Знай. ua писав, що забута Глюкоза блиснула пекельним лицемірством," повернула "Крим Україні і тут же" забрала " назад.