Українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла про те, як готується до самого похмурого сезону в році – осені. Фото в ефектному образі вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" Осінь підкралася непомітно.... але я була до неї готова! Look @d_angelann 💖 за що любите осінь і за що її не переносите?",- пише Ребрик.

На знімку Лілія позує в білій сукні і пальто. Шанувальники прийшли в захват від такого елегантного образу, назвали її красунею і леді і розповіли, за що вони люблять осінь.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Красуня", "Дуже елегантно і вишукано", " Люблю осінь за листопад красивий, за гриби. Але дощі і вітер як вчора у нас це капець!", "Білий вам дуже личить", "За різнокольорі ліс і парк люблю. Але не за дощ"," Ого, круто, я аж не впізнала"," Красуня", " леді в білому!👏 Шикарна", "Дуже гарно", " Лілія, ви моя натхненниця💖. Щастя Вам!", "Я народилась восени, може тому я осінь люблю, З іі дощем, грозою, але ж погодьтесь, вона дуже красива.Осінні квіти,різнобарв'я листя, а грибів скільки!",- пишуть коментатори.

Раніше Лілія Ребрик розповіла про свої перші зароблені гроші. Хоча сума за зйомки в рекламі була досить скромною-всього 150 гривень-актриса була дуже рада гонорару, хоча їй і довелося промокнути до нитки. За ці гроші Ребрик навіть могла придбати собі річ, яка надовго стала для неї символом самостійності і незалежності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасниця "Танців з зірками" Лілія Ребрик приміряла всі образи з "Віагри".

Як повідомляв Знай. ua, українська ведуча згадала важкі 90-ті, 150 гривень були шаленими грошима.

Також Знай. ua писав, що українська ведуча в одному купальнику застрибнула чоловікові на руки.