Єдина донька королеви російського шансону Любові Успенської — 30-річна Тетяна Плаксіна шокувала співвітчизників. Дівчина поводила себе так, як ніби була під дією заборонених речовин.

Доньку Любові Успенської помітили кілька росіянок на бульварі Сансет в Лос-Анджелесі. У Мережі з'явилися кадри, на яких видно, як Тетяна Плаксіна, прогулюючись по вулиці американського міста, заглядає у вікна кав'ярень, а потім сідає просто на дорозі в позу лотоса і застигає.

Дивна поведінка Тетяни Плаксіної супроводжується коментарями авторів відео. "Боже, це ж дочка Люби Успенської!" - кажуть приголомшені росіяни.

Зазначимо, що після низки скандалів Любов Успенська відреклася від власної дитини. В результаті Тетяна Плаксіна втекла від матері і живе з батьком в США, де пробує себе в ролі вільного художника.

Чим конкретно в Америці займається Тетяна Плаксіна, точно ніхто не знає. У США молода жінка поїхала нібито до батька, ось тільки навряд чи він сам має уявлення про її життєдіяльність. Сама Таня веде свою сторінку в Instagram, куди викладає фотографії власних картин, сюжет яких багатьом здається важкозрозумілим. Плаксіна намагається їх продавати. Кажуть, це у неї важко виходить.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Успенської похвалилася бюстом

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, 66-річна Успенська поділилася секретами краси

Також Знай.ua писав, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.