Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео у своєму Instagram. А нещодавно артист показав у соцмережі цікаве відео, яке складається з нарізки фото і його старого кліпу, і на якому з'явився в компанії своєї подруги-співачки Анни Нетребко.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Кіркоров написав трепетне послання своїй подрузі. "Обіцяю, я теж таємницю збережу ... дорога Ганнуся! Подружка моя безцінна! Ти муза! Ти скарб! @anna_netrebko_yusi_tiago, з днем народження! Я кожен день Дякую Богові за те, що він подарував мені сестру по духу, яка мені стала не просто подругою, а й справжнім рідним чоловічком. Я хочу сказати, що в нашому світі нечасто зустрінеш людей щирих, слова яких не розходяться з вчинками, і які готові прийняти оточуючих людей такими, як вони є. Ти така, Ти особлива. Будь завжди, як і зараз, граціозна, сповнена чарівності і світла! А головне, будь здорова! Завжди поруч, твій надійний друг Філіп", - написав Кіркоров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.