Євген Леонов-Гладишев вимагає допомоги за словами Єлизавети Боярської, яка звернулася до артистів і акторів. Все через інвалідність, що трапилася після інциденту дворічної давності.

Читайте Знай в Google News!

"Буду вдячна, якщо приділіть хвилину на прочитання цього тексту і вважатимете важливим допомогти. У 2018 році народний артист Росії Євген Борисович Леонов-Гладишев, отримав важку черепно-мозкову травму, що спричинила за собою тривалий розлад здоров'я та інвалідність", — розповіла вона. Крім цього, Боярська заявила про кілька реабілітаційних курсів, які залишилися позаду. Однак їх вартість становить 250 тисяч за кожен, в рік їх потрібно проходити тричі.

Актор за свою багаторічну кар'єру відомий завдяки ролям в серіалі "Місце зустрічі змінити не можна", "Вулиці розбитих ліхтарів" і "Забійна сила". Травма була отримана в результаті жорстокого побиття.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Новина виявилася несподіваною для шанувальників. Вони бажають акторові міцного здоров'я і сил і навіть подумати не могли, куди він пропав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ангел Victoria's Secret зірвала з себе одяг і розкинулася на підлозі-простирадло нічого не приховала.

Як повідомляв "Знай.ua", Дружина "холостяка" Добриніна Квіткова після весілля заговорила про недоліки.

Знай.ua писав, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська звернулася з сильною мотивацією до українок: "Будьте сміливими і впевненими"