Репер Джиган поділився новою фотографією у своєму блозі, чим спровокував на іронічний коментар Тіматі. Між Тіматі і Джиганом близько шести років тривала неприязнь.

Читайте Знай в Google News!

Джиган опублікував фото, де він у білих плавках позує у басейні. У нього величезні руки, живіт, шия, плечі і ноги. Підписники прийшли в захват від того, наскільки добре і професійно накачався Джиган завдяки регулярним тренуванням спортом. При цьому варто враховувати, що частину часу артист приймав наркотики, а іншу - перебував на реабілітації у спеціальній клініці. Навіть репер Тіматі не зміг приховати подиву і заздрості, іронічно прокоментувавши: “Васю, тебе бджоли покусали?" Джиган нічого не відповів “кращому другу Путіна і Кадирова”. Між співаками пробігла чорна кішка після того, як Джиган покинув продюсерський центр Тіматі.


Окрім подиву формам Джигана, жарт Тіматі відсилає до фрази Оксани Самойлової, яку вона одного разу написала під постом у Джигана, після чого це стало маленьким мемом. Події відбувалися під час скандального розлучення пари через те, що він наркоман. Оксана хотіла забрати дітей і піти від нього, тоді як сам Джиган опублікував фотографію, де він разом зі дружиною, підписавши: “Я тебе нікуди не відпущу!. На це Самойлова відповіла: “Сорян Вась”.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.