18 вересня 2013 року сурогатною матір'ю були народжені Єлизавета і Гаррі, які є дітьми 44-річного Максима Галкіна і 71-річної Алли Пугачової. Сьогодні їм виповнилося сім років і на сторінці шоумена в Instagram було опубліковано відео з ранку.

Читайте Знай в Google News!

На ньому зображені діти, які обмінюються власноруч зробленими аплікаціями. Гаррі зачитав Єлизаветі вірш, а дівчинка вручила братові лист з теплими словами.

Від батьків же іменинники отримали планшети з телефонами, а також набори Lego. Цього року, з першого вересня вони навчаються в першій Московській гімназії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Наш головний день! З днем народження, дітки! P. S. кожному передплатнику знайомому і ні-велике спасибі за теплі слова і привітання в коментарях!",- написав Галкін у підписі до відеозапису.

"Вітаємо від усіх Кіркорових чудових Гаріка і Лізу і їх чудових батьків", "З днем народження, чудових малюків ! Нехай все в їхньому житті складеться чудово!", "@maxgalkinru зі святом Вас!!🙏 Здоров'я і довгого щасливого життя діткам !!!", "Вітаємо наших солодких іменинників і щасливих батьків! Урраа!"—- написали в коментарях Кіркоров, ігор Гуляєв, Лобода і Орбакайте.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка онкохворої Заворотнюк розвела хмари в похмурому місті: "Загоряти"

Як повідомляв "Знай.ua", ТУТ запалилася зірка слави Ротару: Марія Бурмака поділилася архівними кадрами "Червоної рути"

Знай.ua писав, Могилевська "злигалася" з Поплавським - ось що з цього вийшло.