Депутат Михайло Добкін від Опозиційного блоку продовжує свою політичну діяльність, попри всі скандали, пов'язані з його персоною. Поки Добкін знаходиться у Києві, його родина залишилася в Харкові – місті, де раніше нардеп був мером.

Читайте Знай в Google News!

Донька нардепа Алла веде активну діяльність в соціальних мережах. Напередодні вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото.

Алла Добкіна, яка нещодавно народила первістка, оприлюднила в фото зі своєю мамою Людмилою та братом Миколою. Місцем, у якому було зроблено фото, Добкіна вказала Краків.

"Кохана мамуля", - підписала фото Алла.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, що Алла Добкіна – донька політика Михайла Добкіна від першого шлюбу. Вона народилася 1993 року. У неї є брат Микола, який народився 2000 року, і єдиноутробні сестри Єва (2007) і Поліна (2010).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Добкіна вперше показала красуню-мати

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Добкіна позувала на заході сонця в улюблених позах

Також Знай.ua писав, Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.