Російська балерина, танцівниця і громадська діячка Анастасія Волочкова намагається на постійній основі радувати своїх шанувальників новими фото - і відеоматеріалами в Instagram. На сьогоднішній день її профіль налічує понад 12 тисяч публікацій і 1,2 мільйона передплатників.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона опублікувала знімок з радянським і українським актором, сценаристом і виконавцем пісень Микитою Борисовичем Джигурдою. "Це любов!", - написала вона. При цьому чоловік рукою тримається за ліву груди балерини. Коментарі до публікацій досі закриті.

Відомо те, що в серпні цього року актор заявив, що вважає Крим юридично територією України. Раніше, в 2017 році, він став громадянином "ДНР" і через п'ять днів після отримання паспорта був позбавлений цього громадянства. Адже, за словами Джигурди, він пропонував провести референдум з приводу перейменування невизнаної республіки в "ДНР України".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, поки Тарзан зраджував королевою, її колишній будував ідеальну сім'ю: як виглядає щастя Ігоря Ніколаєва.

Як повідомляв "Знай.ua", Джигана роздуло після зрад і скандалів, Тіматі не втримався: "Вася, бджоли покусали?". У нього величезні руки, живіт, шия, плечі і ноги. Передплатники прийшли в захват.

Знай.ua писав, "Ходить по вулицях і дивні речі жене": єдина дочка Успенської розгулює по Лос-Анжелесу в неадекваті.