Один з найяскравіших учасників минулих сезонів проєкту "Танці з зірками" на "1+1" Іраклі Макацарія продовжує стежити за шоу. Він вже ділився з підписниками в Instagram, що підтримує пару актора Тараса Цимбалюка і Яни Заєць (його партнерки по паркету).

Однак у попередньому ефірі ця пара отримала невисокий бал від суддів і порцію критики від прими-балерини Катерини Кухар.

Знай.uа поцікавився у Іраклі, як фіналіста, що він думає про засудження пар на проєкті.

Іраклі Макацарія та Яна Заєць, кадр з відео
Іраклі Макацарія та Яна Заєць, кадр з відео

На думку ексХолостяка та тренера "Зважених та щасливих", у Тараса і Яни ще все попереду, вони зможуть довести свою майстерність в наступних ефірах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Вважаю, що парам не варто сильно концентрувати свою увагу на балах журі, бо це їм непідвладне. У телевізійних проєктах можуть бути нестиковки оцінок журі і самого танцю. Головне, щоб пара показувала на паркеті свій максимум, насолоджувалася процесом і дарувала ці емоції глядачам. Оскільки головні цінителі - це саме глядачі. Якщо пара, не покладаючи сил, тренується і намагається поліпшити якість своїх номерів від тижня до тижня, то вони, звичайно, заслуговують на адекватні оцінки", - зазначив Іраклі Макацарія.

Іраклі підкреслив, що Тарас і Яна - дуже ефектна і яскрава пара на паркеті.

"Пройшло всього лише кілька тижнів від початку проєкту. Я впевнений, що вони будуть все більше і яскравіше розкриватися. Що стосується учасниць-дівчат, то в цьому році дійсно є сильні учасниці. Санта Дімопулос і Надя Мейхер, напевно, повинні вважатися головними конкурентами, але я б не скидав з рахунків інших учасників. У танцях не завжди виграє найбільш технічна пара", - додав Макацарія.

Нагадаємо, Іраклі брав участь у другому сезоні оновлених "Танців з зірками" або 5 сезоні за рахунком. Він дійшов до фіналу в парі з Яною Заєць, посівши третє місце на проєкті. Перемогла тоді пара Ігоря Ласточкіна та Ілони Гвоздьової.

Раніше повідомлялося, що Катерина Кухар розповіла, чому поставила за танець акторові Араму Арзуманяну і його патнерші найвищий бал, що не вийшло у Тараса Цимбалюка та Яни Заєць, і чи готова вона до війни з Олею Фреймут.

Також читайте, як пройшов третій ефір проєкту "Танці з зірками" і чому частина глядачів залишилася незадоволена шоу.

Також Ілона Гвоздьова, яка в парі з Дмитром Танковічем покинула "Танці з зірками", розповіла Знай.uа, як готується до народження другої дитини.