Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими фотографіями з особистого і творчого життя. Як відомо, зараз шоумен відпочиває на популярному турецькому курорті зі своєю дружиною Катериною Осадчою, звідки публікує яскраві знімки.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Горбунов показав миле фото, на якому позує з дружиною. Пара ніжно обіймає один одного на пірсі біля води. Судячи з дошки на задньому плані, Катя і Юра займалися сапбордингом – популярною водною розвагою. Зіркове подружжя виглядає щасливим і задоволеним. Видно, відпочинок у Туреччині дуже їм сподобався та пішов на користь.

"Трішки продовжили літо #Турція #море #любов", - підписав кадр ведучий шоу "Танці з зірками".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Журналістка і ведуча програми "Світське життя" також похвалилася на своїй сторінці в Instagram сімейним відпочинком. На свіжих знімках Осадча стоїть на дошці для сапбордингу, намагаючись маневрувати на хвилях.

"Заходи сонця на морі - особливий час. Це як вистава, обов’язково з красивим фіналом ❤️", - підписала фото Катя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катя Осадча показала своє квіткове царство після дня народження: зачаровує.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Осадчої Горбунов у "пташиній" позі змусив українців заздрити: "Любов".

Також портал Знай.uа писав, що Катя Осадча розцвіла з приходом осені - ще ніколи вересень не був таким теплим.