Анастасія Волочкова, яка є російською балериною, громадською діячкою і танцівницею продовжує радувати своїх фанатів новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. За сьогоднішній день, 18 вересня, вона виставила 6 публікацій, в той час, як її профіль налічує понад 1,2 мільйона передплатників.

Читайте Знай в Google News!

Це другий знімок з Микитою Борисовичем Джигурдою, який є українським і радянським сценаристом, виконавцем пісень і актором. "Ми любимо один одного! Всіма нашими ЧАКРАМИ!",- написала вона в підписі. При цьому на Волочкової надіта футболка з написом "Ніхто не піде звідси незайманою".

В подальшому опублікованому відео стало ясно, що знаменитості випивають в невеликій компанії. Волочкова попросила привезти із заморських країн Чудовисько для сексуальних потіх. А потім не заперечувала на фізичний контакт з її грудьми і статевим органом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, поки Тарзан зраджував королевою, її колишній будував ідеальну сім'ю: як виглядає щастя Ігоря Ніколаєва.

Як повідомляв "Знай.ua", Джигана роздуло після зрад і скандалів, Тіматі не втримався: "Вася, бджоли покусали?". У нього величезні руки, живіт, шия, плечі і ноги. Передплатники прийшли в захват.

Знай.ua писав, "Ходить по вулицях і дивні речі жене": єдина дочка Успенської розгулює по Лос-Анжелесу в неадекваті.