Емілі Ратаковскі - 29-річна американська актриса і модель, що стала знаменитою після серії зйомок з фотографом Тоні Дюраном. У 2013 році мала можливість знятися у двох музичних кліпах. На пісню "Love Somebody" для групи Maroon 5 і "Blurred Lines" Робіна Тіка, де знялася топлес і отримала широку популярність.

Читайте Знай в Google News!

Модельна кар'єра Ратаковскі стрімко йшла вгору і дівчина частіше знімалася. І навіть вихід заміж за актора і продюсера Себастьяна бір-Маккларда не заважає їй фотографуватися оголеною, як і цього разу.

Вона опублікувала нову серію знімків з оголеними грудьми, які лише прикривала двома руками.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Люблю таку тебе", "Коли ти встигаєш стільки фоткатися млинець", "Єдине, чого я не розумію, так це чому жінки-моделі не посміхаються? Твоя посмішка така мила, що я б хотів, щоб жінки більше посміхалися на фотографіях", "Красива як завжди але ти набагато краще з каштановим волоссям", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ревізор Юлія Панкова чесно розповіла про розлучення: "Я була в ролі". У всіх інтерв'ю дівчина дякувала колишньому за все, що вони пережили разом.

Як повідомляв "Знай.ua", тут запалилася зірка слави Ротару: Марія Бурмака поділилася архівними кадрами "Червоної рути"

Знай.ua писав, модель-трансгендер зізналася про труднощі життя і проекті "Супер топ-модель по-українськи"