Багатогранна та яскрава представниця українського шоу-бізнесу Даша Астаф’єва представила відео на пісню “Белая рубашка”. Режисером кліпу став Іван Кваша, а самі зйомки проходили у країні вражаючих видів і крижаної безмовності — Ісландії. Як розповідає сама співачка, “Белая рубашка” — це єдина відеоробота в її творчому доробку, на яку від початку не було ідеї: лише стан, який і хотілося передати глядачеві.

“Так склалося, що я опинилася в Ісландії у компанії творчих людей. Я дуже вдячна, що у всіх нас був єдиний настрій відзняти красиву і, на мою думку, дійсно масштабну роботу! Після неї я розумію, що мальовничі місця в поєднанні з текстом, здоровим глуздом і виконаною роботою дають такий приголомшливий результат!” — прокоментувала Даша.

Для Астаф’євої це було першою подорожжю до Ісландії, пов’язаною зі стихійними відкриттями в житті:

“Неможливо описати словами, які переживання в мене були всередині, але все це відчутно у відео. Мені хотілося передати чистоту й справжню енергію моменту, аби кожен відчув це, знайомився, дізнавався та цінував момент у своєму житті”.

Важливим є і те, якою саме співачка постане в кадрі. Їй, по суті, вдалося зробити практично неможливе: у легкому одязі “протистояти” неймовірному холоду Країни Льоду. Цим вона підкреслила ідею того, що за будь-якої красою стоїть боротьба з випробуваннями:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

“До Ісландії я взяла з собою просто валізу тих речей, що відгукнулися мені за станом душі на той момент і відповідали змісту пісні. Звичайно, все дуже змінилося! Те, чого ми не знаємо, у результаті виявляється зовсім іншим... Мені хочеться, аби все побачене у відео глядачі асоціювали з певним моментом свого життя!”.